Înnapoi

S.C. CASA BETANIA  2004 SRL                                                  AGENT ______________
Deva, I.L. Caragiale, nr. 20
Nr. înmatriculare în  Reg.Com.: 20/253/20.02.04                              TELEFON ____________
Cod unic înregistrare: 16162599/23.02.04                                                   
Tel. 0254 / 22 34 00, 0741 / 180 414 & 0723-020 207                                                     

CONVENTIE DE ÎNCHIRIERE  NR

                                 Încheiata astazi_____________________între:
S.C. CASA BETANIA 2004 S.R.L. în calitate de comisionar pe de o parte si: PROPRIETAR _____________________________________________________________ cu domiciliul în localitatea______________________Strada___________________Bloc_______ Scara ____ Ap ____ posesor al B.I/C.I. seria_____ nr____________ eliberat de Politia____________ la data de______________ cu TELEFON FIX ______________ MOBIL_____________________ în vederea închirierii imobilului ce se afla în proprietatea mea.
     ADRESA IMOBILUL dat spre închiriere:
LOCALITATEA________________________STRADA _________________________ BLOC______ SCARA_______ AP______ ETAJ_______ TELEFON ADRESA ___________________________
PREZENTARE IMOBIL ______________________________________________________ __________________________________________________________________________
PRETUL PROPUS PENTRU ÎNCHIRIERE_______________________________________
CONDITII DE ÎNCHIRIERE__________________________________________________
    AGENTIA IMOBILIARA CASA BETANIA 2004 se obliga de a da spre reclama si publicitate oferta proprietarului mai sus mentionat prin institutiile de specialitate (presa, radio, T.V.,  Internet),  de a prezenta imobilul clientilor sai, de a vizita împreuna cu acestia imobilul propus spre închiriere, de a ajuta atît proprietarul cît si potentialul chirias în eventualitatea unei negocieri, de a încheia contractul de închiriere tinînd seama de dorinta partilor.
    SUBSEMNATUL PROPRIETAR ma oblig sa platesc agentiei imobiliare CASA BETANIA 2004 pentru serviciile prestate un comision de intermediere de 50% din chiria de pe o luna. Ma oblig de asemenea sa predau imobilul facînd cunoscut chiriasului toate problemele, toate defectele, tot ceea ce tine de administrarea imobilului pe întreaga perioada stipulata în Contractul de închiriere.
    Ma oblig de asemenea sa nu închiriez imobilul nici unui client al Agentiei Imobiliare CASA BETANIA 2004 fara stirea acesteia nici unui apropriat al clientului (ruda, asociat, prieten, colaborator) fara a achita comisionul stabilit prin prezenta conventie.
Voi raspunde personal de viciile ascunse ale imobilului nedeclarate.
    Prezenta conventie constituie TITLU EXECUTORIU încalcarea ei pedepsindu-se
Conform ART.215 COD PENAL, articol ce se refera la înselaciune.

    
         S.C. CASA BETANIA 2004                                      PROPRIETAR

Înnapoi